אפס את ההגדרה אמון במחשב זה ב- iPhone או ב- iPad שלך

המכשיר שלך שואל אם אתה סומך על מחשב זה בכל פעם שאתה מחבר אותו ל- Mac או PC חדש. אם אתה מקיש על אמון , הוא משתף נתונים עם המחשב הזה. תוכל לאפס את הגדרות "אמון במחשב זה" ב- iPhone או ב- iPad שלך בכל עת.

מומלץ לאפס את המחשבים המהימנים אם המכשיר שלך סומך על מחשבים במקום ציבורי או אם אתה מתכנן להיפטר מהמחשב שלך. נסו להימנע מאמון במחשבים בספריה, בעבודה או בבית הספר.

גלה כיצד לאפס את המחשבים המהימנים עבור ה- iPhone או ה- iPad שלך למטה.

מדוע ה- iPhone או ה- iPad שלי זקוקים לי לסמוך על המחשב הזה?

אינך צריך לסמוך על כל מחשב שבו אתה משתמש במכשירי iPhone, iPad או iPod touch שלך. למעשה, אתה כנראה לא צריך לסמוך על כולם!

כאשר אתה מסכים לסמוך על מחשב, אתה אומר למכשיר שלך שזה בסדר להעביר נתונים למחשב וממנו, מבלי שתצטרך את קוד הגישה שלך לשם כך.

ההתראה "סמוך על מחשב זה" מופיעה כאשר אתה מתחבר למחשב חדש.

זה נהדר לסינכרון מוסיקה, העלאת תמונות או יצירת גיבוי באמצעות Finder. אבל אם מישהו אחר השתמש במחשב זה, הוא יכול לראות את כל התוכן שסינכרנת ואפילו לחבר את ה- iPhone שלך ​​כדי לגשת לנתונים שלא סינכרנת.

הקש על "אל תסמוך" כדי לחייב את המכשיר שלך

אם אתה רק צריך לטעון את המכשיר שלך, הקש על אל תסמוך על מנת לשמור על אבטחת הנתונים שלך. ה- iPhone או ה- iPad שלך עדיין נטענים גם אם הם לא סומכים על המחשב.

בפעם הבאה שתתחבר למחשב זה, ה- iPhone או ה- iPad שלך ייתן לך את האפשרות לסמוך עליו שוב.

כיצד ניתן לאפס מחשבים מהימנים באייפון או באייפד שלי?

בחר באפשרות אפס מיקום ופרטיות כדי להפסיק לסמוך על מחשבים.

למרבה הצער, אתה לא יכול לבחור מחשבים בודדים להפסיק לסמוך על האייפון או האייפד שלך. אך באפשרותך לאפס את כל המחשבים המהימנים שלך בבת אחת על ידי איפוס הגדרות המיקום והפרטיות.

כשאתה מאפס את הגדרות המיקום והפרטיות שלך, הוא גם מחזיר הגדרות שונות אחרות למצב ברירת המחדל שלהן.

זה כולל את העדפות שירותי המיקום שלך, כמו גם את הגישה למיקרופון, מצלמה ו- Bluetooth המוענקת לאפליקציות שונות. כל אפליקציה מבקשת ממך לגשת שוב בפעם הבאה שתשתמש בה.

איפוס הגדרות המיקום והפרטיות ב- iPhone או ב- iPad שלך לא אמור למחוק שום תוכן מהמכשיר שלך. עם זאת, אנו ממליצים שתבצע תחילה גיבוי, לכל מקרה.

כדי לאפס את הגדרות המיקום והפרטיות שלך:

  1. עבור אל הגדרות> כללי> אפס .
  2. הקש על אפס מיקום ופרטיות .
  3. אם תתבקש, הזן את קוד הגישה למכשיר שלך.
  4. אשר שברצונך לאפס את ההגדרות .
הקש על אפס הגדרות כדי לאפס את המחשבים המהימנים שלך.

מה אם אני לא מצליח לאפס את הגדרות המחשב הזה?

אם ה- iPhone או ה- iPad שלך עדיין מתחברים למחשבים מבלי לבקש ממך לסמוך עליהם תחילה, ייתכן שתצטרך לנקוט בצעדים קיצוניים יותר כדי לאפס את ההגדרות שלך.

לפעמים זה קורה כשיש באג בתוכנת ההפעלה של המכשיר שלך. אבל זה יכול לקרות גם כשאתה מריץ גרסה ישנה במיוחד של iOS.

בצע את השלבים הבאים כדי לתקן את זה.

שלב 1. אפס את הגדרות הרשת במכשיר שלך

פעולה זו מוחקת כל סיסמאות Wi-Fi השמורות ב- iPhone, iPad או iPod touch שלך. הוא אמור לאפס גם את הגדרות המחשב המהימנות שלך.

  1. עבור אל הגדרות> כללי> אפס .
  2. הקש על אפס את הגדרות הרשת .
  3. אם תתבקש, הזן את קוד הגישה למכשיר שלך.
  4. אשר שאתה רוצה לאפס את הגדרות הרשת .
אל תאפס את הגדרות הרשת שלך אלא אם כן תוכל להתחבר מחדש ל- Wi-Fi.

שלב 2. עדכן לגרסה האחרונה של iOS או iPadOS

אפל משחררת לעיתים קרובות עדכוני תוכנה חדשים כדי לתקן את הבעיות הקיימות. עדכן את התוכנה שלך כדי לוודא שיש לך את התיקונים האחרונים.

  1. חבר את ה- iPhone, ה- iPad או ה- iPod touch לרשת Wi-Fi עובדת.
  2. עבור אל הגדרות> כללי> עדכון תוכנה .
  3. הורד והתקן את כל העדכונים הזמינים למכשיר שלך.
עדכן את המכשיר שלך לתוכנה העדכנית ביותר.

שלב 3. מחק את כל התוכן ושחזר את המכשיר שלך

במקרים קיצוניים, יתכן שתצטרך למחוק לחלוטין את המכשיר ולשחזר אותו מגיבוי. שלב זה בטוח יאפס את המחשבים המהימנים, אך הוא יכול גם לקחת זמן רב למדי.

הקפד לבצע גיבוי חדש של ה- iPhone, ה- iPad או ה- iPod touch שלך תחילה. לאחר מכן בצע את השלבים הבאים כדי למחוק אותו.

  1. עבור אל הגדרות> כללי> אפס .
  2. הקש על מחק את כל התוכן וההגדרות .
  3. בחר גיבוי ואז מחק את המכשיר.
  4. אם תתבקש, הזן את קוד הגישה ואת סיסמת מזהה Apple שלך.
  5. אשר שאתה רוצה למחוק את [המכשיר שלך] .
  6. לאחר הפעלת המכשיר מחדש, פעל לפי הנחיות ההתקנה לשחזור גיבוי.
גבה את המכשיר לפני שתמחק אותו.

מה אם ה- iPhone שלי כל הזמן מבקש לסמוך על המחשב הזה?

חלק מכם אולי חווים את ההפך מבעיה זו. במקום לדאוג שהאייפון או האייפד שלך סומכים על מחשבים ציבוריים, זה תופס אותך לסמוך על אותם מחשבים בכל פעם שאתה מנסה להשתמש בהם.

לאחר שתגיד למכשיר שלך לסמוך על מחשב פעם אחת, הוא לא צריך לשאול אותך שוב אלא אם כן אתה מאפס את ההגדרות.

אך אם זה ממשיך לקרות - או אם המכשיר שלך מעולם לא הסכים לסמוך על המחשב שלך מלכתחילה - ייתכן שתוכל לתקן את זה בעזרת הטיפים הבאים.

טיפים אלה פועלים גם אם המכשיר שלך ממשיך לשאול: "האם אתה רוצה לאפשר למחשב זה לגשת למידע ב- iPhone?"

שלב 1. השתמש בכבל אותנטי כדי לחבר את המכשיר שלך

כבלים ברקים ל- USB זולים לא עובדים טוב במיוחד כשמחברים את המכשיר למחשב. אתה יכול גם להיתקל בבעיות אם הכבל שאתה משתמש בו פגום.

ודא שאתה משתמש בכבל רשמי ל- Apple MFi לברק ל- USB. וודא שהוא לא מרוט, לא מקומט או פגום בשום צורה אחרת.

ודא שהאביזרים שבהם אתה משתמש הינם MFi מוסמכים.

שלב 2. נסה יציאת USB אחרת במחשב שלך

אם יש פסולת ביציאת ה- USB במחשב שלך זה עלול להפריע להעברת נתונים מהמכשיר שלך. להאיר שם פנס ולהשתמש באוויר דחוס כדי להיפטר מכל מה שלא שייך.

עליך לבדוק גם יציאת USB אחרת במחשב שלך. אם זה עובד, יש סיכוי שהנמל הראשון שניסית ניזוק.

בדוק יציאת USB אחרת במחשב שלך.

שלב 3. השתמש בפקודה טרמינל כדי לעקוף את הנחיות האמון

אם שום דבר אחר לא עובד, אתה יכול להשבית את הנחיית Trust this Computer לחלוטין עבור ה- Mac שלך. אני לא ממליץ על זה מכיוון שהדבר הופך את הנתונים שלך לפחות מאובטחים, אך אתה יכול לנסות אותם אם שום דבר אחר לא עובד.

היזהר מכניסה לפקודות טרמינל שתמצא באינטרנט. אם תאיית שגיאה בפקודה - או תזין פקודה גרועה כהלכה - אתה עלול לגרום נזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה שלך.

לפני שתמשיך הלאה, גבה גיבוי של ה- Mac שלך ו- iPhone, iPad או iPod touch. ואז המשך על אחריותך בלבד.

השתמש בפקודות אלה כדי להשבית את ההנחיה אמון במחשב זה:

  1. פתח את הטרמינל ב- Mac שלך.
  2. הקלד את הפקודה הבאה כדי להשבית את ההנחיה אמון במחשב זה:

    
sudo killall -STOP -c usbd

  3. הזן את סיסמת מנהל ה- Mac שלך והקש Enter .
  4. כדי להפעיל מחדש את הנחיות Trust this Computer, הקלד:

    
sudo killall -CONT -c usbd

  5. הזן את סיסמת מנהל ה- Mac שלך והקש Enter .
השתמש במסוף כדי לאפשר שוב את בקשות האמון לאחר שתסיים.

וודא שאתה יודע לסנכרן מכשירים עם קטלינה

לאחר שתאפס את הגדרות המחשב הזה ב- iPhone או ב- iPad שלך, עליך לסמוך על המחשב האישי שלך לפני שתוכל לסנכרן או לגבות שוב.

מכיוון שאפל הפסיקה את iTunes, עליך להשתמש ב- Finder כדי לסנכרן ולגבות את המכשירים שלך כעת. ספר לנו כיצד אתה ממשיך בתגובות!

הודעות האחרונות