כיצד להשבית התראות עבור זיכרונות במכשירי iPhone ו- Mac שלך

למרות שכולנו אוהבים לשחזר זיכרונות ולהיזכר בתמונות שלנו, זה לא בהכרח אומר שאנחנו אוהבים את התזכורות שמודיעות לנו "יש לך זיכרון חדש". הם נוטים לצוץ בזמן הלא נכון ויכולים להסיח את הדעת.

למרבה המזל, אתה יכול להשבית בקלות התראות עבור זיכרונות ב- iPhone, iPad ו- Mac שלך, וכיצד.

השבת התראות לזכרונות ב- iPhone או iPad

כדי לכבות את התכונה הזו ב- iOS, פתח פתח את ההגדרות שלך ובצע את השלבים הפשוטים הבאים.

  1. הקש על התראות .
  2. גלול מטה אל ובחר תמונות .
  3. הקש על זיכרונות .
  4. הזז את המחוון כדי לכבות את התר התראות (מירוק ללבן).

למידע נוסף עם תמונות :

  • כיצד למצוא תמונות NearBy ב- iOS 12
  • כיצד להשבית קישור תמונות iCloud בעת שליחת תמונות באייפון שלך
  • איך אתה משתף תמונות בהודעות וב- iMessage iOS 12?
  • כיצד להציג תמונות iCloud ב- iPhone
  • כיצד לתקן תגיות גיאוגרפיות לא מדויקות בתמונות האייפון שלך

השבת התראות עבור זיכרונות ב- Mac

למרות שההודעה הזו לא יכולה להסיח את הדעת ב- Mac שלך, ייתכן שתרצה לכבות אותה. בנוסף, אתה מבטל תכונה זו ישירות באפליקציית התמונות . לכן, פתח אותו ואז בצע את השלבים הבאים.

  1. לחץ על תמונות משורת התפריטים.
  2. בחר העדפות .
  3. לחץ על הכרטיסיה כללי אם היא כבר לא נבחרה.
  4. הסר את הסימון מתיבת הודעת צג זכרונות של זכרונות סעיף.

הזיכרונות שלך בזמנך

למי שמעדיף לדפדף בזיכרונותיו באפליקציית התמונות בעצמם, ללא תזכורת, זה נחמד שתוכל להשבית את התכונה. ואם אתה מחליט בהמשך הדרך להפעיל את הודעת הזכרונות שוב, תוכל לראות כמה קל לכבות ולהדליק.

מה דעתך על תכונה זו? האם זה משהו שאתה אוהב או שאתה שמח לדעת כיצד להשבית אותו עכשיו? ספר לנו בתגובות למטה!

הודעות האחרונות