כיצד לשתף תמונות וסרטונים עם iCloud

iCloud מציעה הרבה יותר מפתרונות גיבוי ואחסון בענן. לדוגמא, iCloud מספקת תכונות שהופכות את שיתוף התמונות / וידאו עם החברים ובני המשפחה לחוויה מהנה. אתה יכול לשתף תמונות / סרטונים באמצעות מכשיר ה- iOS שלך, Mac (OS X גרסה 10.9 ואילך ו- iPhoto או Aperture), Apple TV או Windows PC (Windows 7 ואילך) ולוח הבקרה של iCloud 3.0 ואילך. לצורך מאמר זה, אנו הולכים להראות כיצד תוכל לשתף תמונות / סרטונים במכשיר ה- iOS שלך או ב- Mac שלך. כך:

ברור כדי שתוכל להשתמש בתכונה זו, אתה זקוק לחשבון iCloud. אם אין לך אחד, תוכל להגדיר בקלות.

כיצד להפעיל תכונה זו

במכשיר ה- iOS שלך, פשוט הקש על הגדרות> iCloud> תמונות והפעל שיתוף תמונות.

ב- Mac שלך, עבור לתפריט Apple ()> העדפות מערכת ואז בחר iCloud, ואז לחץ על הלחצן אפשרויות ... לצד אייפון או צמצם. לאחר מכן בחר שיתוף תמונות.

שים לב שקבצים בשיתוף תמונות iCloud אינם משתמשים באחסון iCloud שלך.

כיצד לשתף תמונות וסרטונים

לשם כך עליך ליצור זרם משותף. כך:

במכשיר ה- iOS שלך (iPhone, iPad או iPod touch)

1. הפעל את אפליקציית התמונות

2. הקש על משותף

3. הקש על צור זרם חדש

4. הזן שם ואז הקש על הבא

5. הזמן את החברים שלך (תוכל להזין מאנשי הקשר שלך או מכתובת דוא"ל) ואז הקש על צור

כעת הזרם המשותף שלך נוצר אך הוא ריק. כדי להוסיף תמונות או סרטונים, הקש על הזרם המשותף החדש שיצרת זה עתה, ואז הקש על הסימן (+) כדי להוסיף תמונות או סרטונים.

6. בחר את התמונות או הסרטונים שלך לשיתוף, ואז הקש על בוצע

7. כעת עליך להזין תיאור ואז להקיש על פרסם.

כעת הקבצים שבחרת משותפים עם האנשים שבחרת. החברים המוזמנים שלך יקבלו אימייל ויידע אותם על הזמנתך להירשם לזרם שלך.

כדי לשנות את הגדרות הזרם שלך, הקש על תמונות> משותף> הזרם שלך ואז הקש על אנשים. כאן תוכלו להזמין אנשים נוספים. תוכל גם להסיר אנשים שהוזמנת בעבר. באפשרותך להפעיל או להשבית את התכונה המאפשרת לחבריך להוסיף תמונות וסרטונים לזרם שלך. תוכל גם לאפשר לכל אחד לצפות בסרטונים או בתמונות המשותפות שלך ב- iCloud.com. אם תפעיל תכונה זו, תראה את כתובת האתר הציבורית שתוכל לשתף עם אנשים. על ידי ביקור בכתובת אתר זו בכל מכשיר ובכל פלטפורמה (נייד, מחשב וכו '), כל אחד יכול לראות ולהוריד את הזרם המשותף שלך. המנויים שלך יקבלו הודעה כשתוסיף תמונות או סרטונים לזרם זה.

אם ברצונך לקבל התראות כאשר החברים שלך אוהבים, מגיבים או מוסיפים תמונות או סרטונים, תוכל גם להפעיל את זה.

אם תרצה למחוק את הזרם שלך, פשוט הקש על תמונות> משותף> זרמים> הקש על הזרם שברצונך למחוק> אנשים ואז הקש על מחק זרם תמונות. שים לב שכאשר אתה מוחק זרם תמונות ממכשיר אחד, הוא יוסר מכל המכשירים שלך.

ב- Mac OSX שלך באמצעות iPhoto או Aperture

אתה יכול להשתמש ב- iPhoto או Aperture כדי ליצור זרם תמונות משותף. השלבים דומים מאוד בשתי התוכנות:

1. Lauch iPhoto או Aperture

2. בחר תמונה / סרטון (או תמונות / סרטונים) לשיתוף

3. לחץ על כפתור השיתוף

4. בחר iCloud ואז זרם תמונות חדש

5. הזן את דוא"ל החברים שלך ואת שם הזרם ואז לחץ על אישור.

כעת אתה משתף את הסרטונים / תמונות שנבחרו עם חבריך.

כדי לנהל את הזרם המשותף הזה ב- Mac שלך, בחר iCloud ב- iPhoto או Aperture ואז לחץ על כפתור המידע. כאן תוכלו להוסיף / להסיר מנוי או לשנות הגדרות אחרות. אתה רשאי לאפשר למנויים שלך להוסיף תמונות או סרטונים לזרם שלך. תוכל גם להפעיל או להשבית את הצפייה בכתובת אתר ציבורית ב- icloud.com.

כדי למחוק זרם משותף ב- Mac שלך, לחץ על iCloud ואז בחר את הקיטור שברצונך להסיר ואז לחץ על Command-Delete. שוב כשאתה מסיר זרם משותף מה- Mac שלך, הוא יוסר גם מכל המכשירים האחרים שלך.

קשור: מידע פרטי המאוחסן בתמונות שצולמו במכשירי iOS, מכשירי אייפון, אייפד או אייפוד טאץ '

הודעות האחרונות